Michel Montaner lamenta que l’IES Ramon Muntaner de Xirivella no figure al llistat del Crea Escola

El candidat a l’alcaldia pel PSPV-PSOE de Xirivella, Michel Montaner, ha lamentat este matí que l’IES Ramon Muntaner no figure al llistat publicat per la Conselleria dels 32 centres que es pretenen construir després de la renegociació de l’Administració amb el Banc Europeu d’Inversions.

Un centre projectat per a Xirivella dins del mapa escolar, que va ser derruït l’any 2007, amb el compromís de la Conselleria d’Educació de construcció inmediata.

El PP amb majoria absoluta, va aprovar la renúncia a la construcció del nou IES Ramon Muntaner i amb ella a molts milions d’euros simplement perquè no ha sabut exigir-li a la Conselleria el que ens pertoca a Xirivella.

“El servilisme de l’alcalde amb el seu partit és tal que per voluntat política pròpia va renunciar a la construcció del nou institut, no ha donat opció a la Conselleria a determinar si volia esta vegada incloure’l en el Pla d’acció pactat amb el Banc Europeu d’Inversions”, denuncia Montaner.

El socialistes considerem que hem perdut un altra oportunitat de tenir un institut i buscar la qualitat educativa per al nostre alumnat. “Definitivament fora del llistat del Crea Escola el Partit Popular ha canviat el mapa escolar de Xirivella, Ortí sols es conforma en l’adequació d’un antic edifici que no acompleix ni els mínims estàndards de qualitat educativa”.

Michel Montaner denuncia que el PP ha esborrat d’una plomada la comissió de seguiment de construcció dels IES de Xirivella nascuda al Consell Escolar Municipal, on es debatien totes les qüestions educatives que i on s’havia projectat el futur educatiu de Xirivella, amb la construcció del nou IES i posteriorment d’un nou centre públic, el Gregori Maians.

El candidat a l’alcaldia exigeix a l’administració que diga on estan estan tots tots els diners compromesos amb el Banc Europeu d’Inversions del pla Crea Escola perquè no és de llei que Xirivella tinga, a més, parada la construcció d’una escoleta municipal aprobada ja fa anys pel Pla Confiança de Camps que ha fet quebrar l’empresa constructora per falta de pagaments.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *