Millora d’accesibilitat a les Coves del Batà de Paterna

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Infraestructures, està construint una rampa per facilitar la comunicació i accés al Espai Cultural Coves del Batà des del carrer Ernesto Ferrando, on se situa el Teatre Capri.

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i la regidora d’Infraestructures, Núria Campos han visitat els treballs de millora, que estaran acabats en un termini aproximat de 15 dies, i que a més de crear una rampa milloraran el tram d’escales.

Tal com ha explicat la regidora d’infraestructures, Núria Campos “es tracta d’una actuació que permet salvar el desnivell entre el carrer Senda del Batà, on se situa aquest emblemàtic espai cultural, i el carrer Ernesto Ferrando, proporcionant un accés alternatiu, còmode i senzill, a persones de mobilitat reduïda, que ja no hauran d’anar fins al final del carrer per accedir a la zona per als vianants dels Coves del Batà”.

Aquesta intervenció, que forma part del projecte d’asfaltat i reposició de voreres que està duent a terme el Govern local per millorar la circulació en el municipi, s’afegix al conjunt d’actuacions que s’estan realitzant per suprimir les barreres arquitectòniques, entre les quals destaquen els rebaixis de les voreres, la instal·lació d’ascensors en el Museu de Ceràmica i en l’Antic Musical o l’habilitació de més places d’aparcament per a minusvàlids.

“El nostre objectiu és fer de Paterna una ciutat més accessible, amigable i integrada en la qual cap veí/a se senti discriminat as l’hora d’accedir i/o utilitzar els espais o edificis públics”, ha conclòs Campos.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *