Millores en el poliesportiu municipal de Museros amb ajuda de la Diputació

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha visat aquest matí Museros per a conéixer de primera mà les obres finançades amb fons de la Diputació. Aquesta ha estat acompanyada per l’alcaldessa, Cristina Civera Balaguer, regidors de l’equip de govern i membres de la corporació municipal.

La vicepresidenta ha visitat les noves instal·lacions del poliesportiu municipal, on es va millorar l’accessibilitat de l’entrada i les zones d’ombra de la piscina. En primer lloc, ha assistit a la pista de frontó l que va ser restaurada el 2015, i on posteriorment s’incorporaren millores com un nou revestiment o la paret de rebot mòbil. Després, s’ha dirigit a la pista multiesportiva, on es va construir una nova plataforma de joc i s’instal·là nou enllumenat i noves cistelles.

Finalment, ha visitat el CEIP Blasco Ibáñez, per a conéixer quines són les necessitats de millora del centre, ja que l’Ajuntament rebrà 190.000 € per a modernitzar les instal·lacions.

En l’entrevista amb els mitjans de comunicació, Maria Josep Amigó ha declarat que “l’equip de govern no ha reparat en la millora de aquest espai (poliesportiu municipal), per potenciar les seues  instal·lacions i també per a potenciar un esport tan valencià com és la pilota valenciana”, i ha afegit “estic contenta de veure com des de les institucions milloren la qualitat de vida de les nostres veïnes i dels nostres veïns”.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *