Moltes ganes de falles a les comissions del Puig

Ja està tot preparat al Puig per a celebrar les falles. A més, aquesta població en lloc de celebrar les falles durant una setmana fallera ho fa en dues, i és que una de les seues comissions La Falla Trencall celebra les falles una setmana abans. El motiu és perquè quan es va fundar, va voler contractar la banda de música, però no van poder perquè per a aqueixes dates la banda s’anava a tocar a València, davant aqueixa situació van decidir avançar les falles una setmana, i des de llavors el celebren així.

A més, enguany, davant el gran nombre de fallers, han muntat la seua carpa en la plaça de la Conserveta al costat del Monestir on també han plantat ja les seues falles.

Les altres dues comissions de la població, Doctor Peset i Falla La Mar, sí que fan la celebració del 15 al 19, sent el dia 18 la celebració de l’Ofrena a la Verge.

L’alcaldessa de la població, Luisa Salvador, va agrair durant el pregó als fallers i falleres la seua comprensió durant aquests dos difícils anys, “han sigut anys complicats però el comportament dels fallers ha sigut sempre exemplar, ara és moment de tornar a gaudir la festa sempre amb tolerància i sent respectuosos, com sempre ens ha caracteritzat”.

L’alcaldessa de la població va aprofitar el pregó també per a recordar que “hem de tindre coneixement i ser producentes perquè hem viscut moments molt complicats que no hem d’oblidar ni retrocedir”.