Mònica Oltra i Antonio Montiel a Paterna

El tradicional Sopar a la Fresca que realitza Compromís per Paterna tots els anys a mitjans de juny, s’ha convertit enguany en l’acte central de la coalició “A la Valenciana” composta per Compromís, Podem i Esquerra Unida. En l’acte han intervingut Mònica Oltra, portaveu de Compromís; Antonio Montiel, Secretari General de Podem; Dolors Pérez i Ferran Martínez, candidats al Senat. El sopar ha estat amenitzat pel grup de música Cinc en swing.

L’acte, amb una assistència de públic sense precedents a Paterna, ha transcorregut en un ambient festiu i optimista. Segons la portaveu de Compromís per Paterna “hem omplit Paterna de somriures i il·lusió. Som la candidatura del canvi plural que estima la nostra terra i a la nostra gent. Representem la candidatura que sumant multipliquem i l’acte de hui és una prova de la força del canvi que representem”.

Al seu parlament Mònica Oltra ha destacat “anem a guanyar al PP. Al partit que mentre ens furtava recloïa als xiquets en barracons a les escoles. Farem el mateix que férem el maig de l’any passat. Ja tenim l’experiència del q es tirar als corruptes de les institucions i el 26 de juny ho tornarem a fer”.

Per la seua banda el Secretari General de Podem ha manifestat “Ahir recuperarem la dignitat dels familiars i les víctimes de l’accident del metro. I així hem de continuar. Perquè hi ha coses  que nomes podrem canviar des del govern de l’estat per això hem de mobilitzar el vot el proper 26 de juny”.

La senadora de Compromís Dolors Pérez ha afegit “hi ha desigualtats que ens han de fer reflexionar: el fet que una dona cobre menys que un home per realitzar el mateix treball, que s’estiga rescatant bancs i ajudant a grans empreses mentre el poble ho passa mal. Per això vull estar al senat per a contribuir a canviar tot això”.

En este sentit Ferran Martínez ha remarcat  “Des de les institucions en les que governem estem fent política de les coses xicotetes, política per a les persones i no per a beneficiar a uns pocs amb grans events i obres faraòniques i això és el que traslladarem el proper 26 de juny a l’Estat espanyol, polítiques per a les persones A la Valenciana”.

Des de l’organització d’esquerres manifesten haver demostrat que es poden canviar les coses posant en el centre a les persones i no a les elits. “Hem aconseguit, en tan sol 12 mesos, passar de ser el punt negre de la corrupció en l’Estat espanyol a ser el camí a seguir. Els valencians hem demostrat que som capaços de posar-nos d’acord i treballar per la gent” ha manifestat Loles Ripoll, portaveu de Compromís per Paterna.

Segons la portaveu de l’organització, els valencians han demostrat també que les sumes tenen un efecte multiplicador. Una unitat que respecta la diversitat perquè segons compromís, els valencians som un poble divers que accepta la diversitat com quelcom enriquidor i rebutja la uniformitat excloent aquella que menysprea allò diferent, “lo aldeano”.

“Per això aquest 26 de Juny presentem una candidatura on cabem totes, on tots estem representats. Som el motor del canvi i la nostra confluència neix per a guanyar. Per desplaçar del poder a la corrupció, per posar fi a les retallades i les polítiques antisocials i immobilistes. Traurem als corruptes de les institucions amb humilitat, amb els drets socials, la igualtat, l’autenticitat i proximitat com a bandera” ha conclòs Ripoll.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *