Mónica Oltra inaugura la 19a edició de FIMEL

Meliana va inaugurar el divendres la dènou edició de la Fira Agrícola i Comercial de Meliana (Fimel), pionera del sector agrícola i comercial de la comarca de l’Horta Nord, de mans de la vicepresidenta del Consell, Mònica Oltra, qui va destacar «la importància d’aquest tipus d’actes que posen en valor els comerços de proximitat valencians i del treball que s’està fent a Meliana» . Així, l’edició d’enguany de la Fimel, va comptar també amb la presència de la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó i del director general de Comerç i Consum, Natxo Costa. També es van acostar a l’esdeveniment alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores dels pobles de la comarca. El suport institucional rfeflectix la importància d’esta fira consolidada.

A les 19 hores es va realitzar la recepció d’autoritats i de les persones homenatjades a l’Ajuntament de Meliana i, tot seguit, acudiren al recinte firal acompanyats per l’alcalde, Josep Riera i la resta d’autoritats, en una cercavila per a realitzar el tall de la cinta amb què s’inauguva oficialment la fira. A continuació es celebrà l’acte d’homenatge per a les tres figures del món comercial i agrícola del municipi que han sigut reconegudes pel Consell Agrari Municipal, l’Associació de Comerciants i Professionals de Meliana (MAC) i l’ajuntament mateix.

La Vicepresidenta, acompanyada pel primer edil i per les autoritats, van tindre l’oportunitat de recórrer els més de seixanta estands ubicats al recinte firal per a vore la gran varietat de productes que els diversos comerços mostren aquests dies. Oltra s’interessà tant pels productes autòctons agrícoles i comercials típics de l’Horta Nord com per altres serveis i productes que ofereixen la resta dels estands. Per la seua banda, Amigó volgué senyalar que «Meliana sempre ha sigut un poble capdavanter a la comarca amb fires innovadores i pioneres com des de fa dinou anys és la Fimel».

En l’àmbit comercial, l’alcalde destacà respecte de Fimel: “és un dels motors econòmics del nostre municipi i l’activitat comercial té un lloc consolidat a la fira des de fa molts anys. El repte ara és incidir en el sector turístic”. Així, es remarcà la importància que en aquesta edició i des de l’ajuntament es vol donar a la segona temporada del programa Meliana Bon Lloc, centrada en els forns, pastisseries, carnisseries, i establiments de menjar per a emportar-se del municipi.

La fira, on s’esperen més 20.000 de visites, estarà oberta fins al diumenge de vesprada. Durant tot el cap de setmana es realitzaran activitats comercials, agrícoles, culturals i d’entreteniment per a tots aquells que es vulguen acostar aquests dies a Meliana.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *