Mónica Oltra participarà en la presentació el proper dilluns de la candidatura de Compromís per Paiporta

El proper dilluns 20 d’abril, a les set de la vesprada, Compromís per Paiporta presentarà la seua candidatura a la Plaça Major del poble. A l’acte, a banda de la cap de llista, Isabel Martín, i la resta de candidats locals, intervendrà la candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra.

 

El col·lectiu de Paiporta, que ha estat el primer en entregar la candidatura, compta a la seua llista amb persones representativas del poble, algunes implicats a la política local des de fa temps i altes nouvinguts que han aportat a la candidatura aire fresc i noves propostes de govern.

 

La cap de llista, i actual regidora al l’Ajuntament de Paiporta, Isabel Martín ha assegurat “tenim una candidatura molt sòlida, hem sigut els primers en entregar la llista, no hi ha persones que estiguen per farcir, tots estem implicats al 100% en el projecte i constituïm la millor opció de govern”

 

Els darrers quatre anys Compromís per Paiporta ha fet una tasca molt important dins i fora de l’Ajuntament, portant endavant iniciatives valentes i difonent el treball dels regidors. Ara ultimen la seua campanya electoral que serà a peu de carrer, al costat de la ciutadania, on sempre asseguren que han estat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *