Montcada suspèn el concert de Gisela

L’Ajuntament de Moncada en col·laboració amb el teixit associatiu del municipi i pensant en la promoció del comerç de proximitat, durant el període nadalenc havia programat una agenda d’activitats socioculturals entre les quals hi havia incloses activitats per als xiquets i xiquetes complint amb el protocol sanitari establert.

«Lamentablement la pandèmia del coronavirus evoluciona i les últimes notícies per a la nostra ciutat no són positives. S’ha produït un important increment d’incidència acumulada en la nostra població amb una tendència ascendent important», han destacat des de l’Ajuntament.

Per això, davant aquesta situació «hem de ser absolutament responsables, tant en l’àmbit individual com en el col·lectiu, per la qual cosa des de l’Ajuntament hem pres la decisió de suspendre les activitats públiques organitzades pel consistori, així com les de les associacions que necessiten autorització municipal o utilitzen espais públics.

Des de l’Ajuntament de Moncada estem en contínua coordinació amb Salut Pública per a coordinar protocols conjunts, però necessitem la implicació de la ciutadania per a frenar l’expansió del virus en la nostra localitat. Així, demanem el màxim compliment de les mesures establertes, relatives a les reunions d’un màxim de 6 persones així com l’ús de la mascareta, la distància interpersonal i el rentat de mans», han assegurat.

En el comunicat ha volgut ressaltar «que és de vital importància que ens mantinguem extremadament prudents davant el coronavirus per a controlar la situació i que limitem les relacions socials al màxim».

Tambè han recordat «que cada xicoteta acció individual és un gran pas col·lectiu. Agraïm el vostre esforç en aquests moments incerts. Entre tots farem una gran ciutat».

Per la seua part, el portaveu de Compromís, Álvaro Gonzalvo, ha declarat que: “com ja advertirem, fer un concert de 800 persones en plena ona de contagis, siguent Montcada una ciutat amb una incidència acumulada de 455, molt per damunt de la mitjana de la Comunitat Valenciana, era un acte d’irresponsabilitat”

Després de la pressió de Compromís, de la resta de l’oposició i de la major part de la ciutadania de Montcada, afortunadament este acte altament imprudent, i que mai s’havia d’haver programat, queda suspés”

Ens alegrem que al final els criteris sanitaris i la salut dels nostres veïns estiga per davant d’interesos electoralistes i personals, que desgraciadament caracteritzen el dia a dia del govern del PSOE de Montcada”, ha sentenciat Gonzalvo.

Des de Ciudadanos, el seu portaveu ha aplaudit que «l’Ajuntament rectifique i cancel·le el musical de Gisela». «La celebració d’aquest acte suposava córrer un risc innecessari», ha assegurat.

En aquest sentit, Gimeno ha recordat que «Cs ser el primer que va advertir de la irresponsabilitat d’oferir un concert per a 400 persones quan les xifres de contagis estan disparades i Montcada presenta unes dades preocupants».