Mostra Internacional de Cinema Educatiu a Bonrepòs i Mirambell

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, assisteix hui dijous a les projeccions de la cinquena edició de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) que se celebren a la localitat de Bonrepòs i Mirambell.

En concret, la vicepresidenta assistirà al passe en versió original subtitulada de Pappu Ki Pugdandi (Camí de Pau), que tindrà lloc a partir de les 20:00 hores a l’Auditori de l’Ajuntament d’aquesta localitat de l’Horta Nord. El llargmetratge, del CFSI del Ministeri de Broadcasting de l’Índia i dirigit per Seemaa Desai, comptarà amb la participació de Mònica Wahi, directora del Southasian Children’s Cinema Forum, qui abordarà l’estat del cinema infantil al sud d’Àsia.

Prèviament, durant la sessió matinal, tindran lloc projeccions escolars orientades als alumnes d’Educació Infantil i Primària, així com també d’altres per a estudiants d’Educació Secundària i Batxillerat.

Aquesta cinquena Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) projectarà més de 300 pel·lícules a les seues seus de la ciutat de València i altres set municipis de les comarques valencianes fins el proper 26 de febrer. Els llargmetratges són professionals i realitzats per centres educatius, i es preveu que puguen  congregar a prop de 20.000 espectadors entre els diferents passes. L’objectiu de la mostra és seguir utilitzant el llenguatge audiovisual com a eina de formació.

La MICE, impulsada per l’associació cultural Jordi El Mussol, desplega la seua oferta en diversos espais de la capital, com el Palau dels Arts Reina Sofia, el Centre del Carme, l’IVAM o el Centre Municipal de Joventut d’Algirós, entre d’altres. A més, aquest any adquirirà un especial protagonisme al barri del Cabanyal, que acollirà una part important de les activitats al Teatre El Musical i el Museu de la Setmana Santa Marinera.

Així mateix, a les propostes de la ciutat de València, cal incorporar els municipis que edició rere edició s’han anat sumant a la mostra. En aquesta ocasió, també gaudiran de projeccions i tallers les localitats de Bonrepòs i Mirambell, Benetússer, Sueca, Benifaió, Pedreguer, Sagunt i l’Eliana. Cal recordar que la MICE també té una cita cada estiu a Estivella i una altra a Madrid.

Quant als homenatjats, la mostra comptarà amb la visita del director de cinema català Ventura Pons, que presentarà El virus de la por, i l’actriu Maria Rosari Omaggio, protagonista d’El virgo de Visanteta. A més, l’Índia és el país convidat a la present edició de la MICE.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *