Multen a Catarroja per no haver passat l’ITV a 36 vehicles dels 97 controlats

La Policia Local de Catarroja, en coordinació amb la Direcció General de Trànsit (DGT), ha realitzat entre el 15 i el 21 de gener una campanya de control de les condicions del parc mòbil. Segons un estudi de la DGT, el risc de patir un accident greu augmenta amb l’antiguitat del vehicle, per això estes accions són imprescindibles.

En total, s’han revisat 97 vehicles i s’han imposat 36 denúncies. L’objectiu principal de la inspecció ha sigut revisar que els pneumàtics i les llums es trobaren en bones condicions. Així mateix, la Policia també ha revisat que la placa de matrícula puga identificar-se correctament, que el parabrisa no presente danys i que les persones que condueixen el vehicle compten amb tota la documentació obligatòria: el permís de circulació, l’assegurança i l’adhesiu de la Inspecció Tècnica de Vehicles.

De les 36 denúncies, la majoria d’elles han estat causades per no haver passat la ITV, precisament. Un total de 28 vehicles han sigut sancionats per esta raó. A més, s’han imposat 4 denúncies a conductores i conductors per no comptar amb el segur obligatori. Per últim, una persona ha sigut multada per conduir sense tindre el permís de circulació en vigor.

A més, la inspecció també ha determinat que dues persones circulaven baix l’efecte de les drogues i una altra superava la taxa d’alcoholèmia permesa, les quals també han sigut denunciades.

Segons la DGT, la Inspecció Tècnica dels Vehicles és fonamental per a la seguretat viària, ja que els problemes tècnics dels vehicles contribueixen de forma decisiva als accidents. Superar la ITV garanteix que el vehicle compleix amb les condicions mínimes de seguretat i que no emet a l’atmosfera emissions contaminants superiors al que marca la llei.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *