Museros millora la connexió de la zona residencial amb la comercial

L’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, i el Regidor d’Urbanisme, Infraestructures i Comerç, Vicente Pérez, han visitat les obres de construcció de la nova glorieta que connectarà l’avinguda de Barcelona amb l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer de Francesc de Vinatea.

Actualment, han finalitzat els treballs de demolició del ramal que connectava la CV-32 amb l’avinguda de Barcelona, i es troben en procés de reposició dels recol·lectors i d’altres serveis afectats.

Aquesta nova glorieta, connectarà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, de manera que facilitarà i regularà l’accés a la zona de comerç. Així mateix, descongestionarà intensament el trànsit a l’avinguda de la Creu i millorarà les condicions de seguretat de la zona, especialment en el punt de la intervenció.

Aquesta obra ha estat finançada per la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, i una part pels Fons de Cooperació de la Diputació de València. La glorieta forma part d’un projecte futur de ronda perimetral que envoltarà el poble, i que té com a objectiu millorar la circulació a l’entrada i a l’eixida del municipi, i també disminuir el trànsit de vehicles dins d’aquest.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *