Museros presenta la nova unitat canina de la Policia Local

L’Alcaldessa de Museros, Cristina Civera, va presentar el passat 21 de juny la nova unitat canina de la Policia Local del municipi, un projecte que promet millorar significativament la seguretat i el benestar del municipi. L’acte va comptar amb una gran afluència de veïnes i veïns, representants d’institucions col·laboradores i agents de la Policia Local.

 

«Estic convençuda que la Unitat Canina de la Policia Local de Museros serà un gran actiu per al nostre poble i contribuirà a fer que siga un lloc més segur i tranquil per a tots i totes», ha subratllat Civera. Aquesta nova iniciativa s’hi ha presenta com una mesura proactiva dins de l’estratègia municipal per reforçar la seguretat i augmentar la confiança de la ciutadania en les capacitats de la Policia Local.

 

L’Alcaldessa del municipi, Cristina Civera, també ha agraït la col·laboració de les policies locals d’Alfara, Benifaió i Vilamarxant. “La seua ajuda i experiència han sigut fonamentals perquè hui puguem comptar amb aquest valuós recurs en la nostra localitat», ha afegit. La presentació de la nova unitat canina també ha inclòs una demostració en viu de les habilitats dels gossos, deixant clara la seua capacitat per a abordar diverses situacions de seguretat amb gran eficàcia. Els assistents han pogut veure de primera mà com aquests animals estan entrenats per a respondre a diferents tipus d’emergències, destacant la seua importància en operacions de cerca i rescat, així com en la detecció de substàncies perilloses.

 

“Els gossos que formen part d’aquesta unitat són considerats una eina indispensable en la labor policial. El seu olfacte excepcional i agilitat els permeten detectar drogues, explosius i persones desaparegudes de manera més eficient, contribuint així a una resposta més ràpida i efectiva en situacions crítiques”, hi ha Roberto Sánchez, oficial cap de la Policia Local de Museros.

 

Amb aquest pas endavant, Museros es posiciona com un exemple a seguir en matèria de seguretat local, mostrant un compromís ferm amb la protecció i la tranquil·litat dels seus habitants. Aquesta nova unitat canina es convertirà en un element clau per a afrontar els desafiaments de seguretat del municipi, oferint un recurs addicional per a la Policia Local i reafirmant la col·laboració entre diferents entitats i comunitats veïnes.