Museros realitza una campanya de conscienciació contra la violència de gènere i les agressions durant les festes patronals

Un any més, davant la proximitat de les festes patronals, l’Ajuntament de Museros ha posat en marxa una campanya contra les agressions i la violència de gènere. Les regidories de Festes i de Polítiques d’Igualtat de Gènere, han realitzat conjuntament aquesta iniciativa, que pretén conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania respecte a la violència contra les dones i afavorir unes festes igualitàries i lliures de violència.

La campanya consisteix en la distribució de diversos materials amb eslògans contra la violència de gènere i les agressions. El passat diumenge 28 de juliol, en l’acte del ‘txupinazo’, que donava inici a les festes de Museros, ja es va fer un primer repartiment. En aquest cas, es va proporcionar al veïnat palmitos amb l’eslògan “Museros, en festes, lliure d’agressions”.

D’altra banda, al llarg d’aquesta setmana també s’han entregat, als bars i restaurants que participen en la VI Ruta de la Tapa de Museros, tovallons amb frases contra la violència de gènere. Així, a partir de hui, 2 d’agost, i fins al 9 d’agost, les persones que s’apropen a gaudir de les tapes de la ruta rebran tovallons on es demana “no més violència contra les dones” o “stop a la violència de gènere”.

Polseres per al ball de disfresses

Per últim, entre els materials que es repartiran, també es troben polseres amb el mateix missatge que els palmitos. Aquestes polseres serviran per a facilitar l’entrada al recinte del ball de disfresses, que es portarà a terme el dissabte 10 d’agost. Totes les muserenques i muserencs, entre els 14 i els 50 anys, que hi vulguen accedir, hauran de fer-se prèviament amb la seua polsera.

Per a l’alcaldessa de Museros, Cristina Civera, “és fonamental que des de l’administració local es promoga la igualtat i es lluite contra la violència de gènere i les agressions”. “Amb aquesta campanya volem conscienciar al veïnat de la importància de gaudir de les festes, però sempre respectant la resta dels veïns i les veïnes”, ha explicat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *