Mylene (França), Amanda (Noruega) i Richard (Anglaterra), voluntaris europeus que rep Alaquàs

El Servei de Voluntariat (SVE) és un programa impulsat per la Unió Europea al qual col·labora l’Ajuntament d’Alaquàs i té per objectiu garantir la integració a nivell personal i professional dels voluntaris participants

Mylene (França), Amanda (Noruega) i Richard (Anglaterra) són els tres nous voluntaris europeus que participaran fins al mes de juliol de 2019 a les tasques dutes a terme pels departaments municipals de joventut i d’infància. Ahir de vesprada van ser rebuts a l’Ajuntament d’Alaquàs per l’Alcaldessa Elvira García i la regidora de Joventut Diana Muñoz, per donar-los la benvinguda.

Durant aquestos 11 mesos, les i els voluntaris participaran de forma activa a les activitats organitzades a les ludoteques de la Sequieta i Bonavista i al Centre d’Informació Juvenil El Passatge. Es sumaran tant als tallers de conversa d’anglès i francés com a les classes d’anglès i francès que tindran lloc en l’IES Clara Campoamor, IES Faustí Barberá, així com a les activitats de promoció del projecte Cos Europeu de Solidaritat emmarcat en el programa Erasmus Plus de la UE.

A principi del mes d’octubre i amb motiu de l’Assemblea Nacional de Eurodesk Espanya celebrada en el Castell d’Alaquàs els dies 3, 4 i 5 d’octubre, els voluntaris van participar en el bon desenvolupament de la mateixa, coneixent a entitats de vingudes de tota Espanya i que en la seua gran majoria treballen directament amb voluntaris europeus.

Els tres voluntaris a més de col·laborar en els recursos d’oci i temps lliure de l’Ajuntament, contribuiran en el desenvolupament d’activitats de cooperació internacional com el Mercat Solidari de Nadal, el Sopar Solidari i la Diada Solidària.

Mylene (França), Amanda (Noruega) i Richard (Anglaterra) són els tres nous voluntaris europeus que

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *