Naix el festival Paiporta Art al Carrer

La Regidoria de Cultura ha convocat per al cap de setmana del 10 i 11 de juny un festival per donar curs a l’expressió artística en tots els seus formats

La Regidoria de Cultura continua apostant per l’expressió artística en tots els seus formats i escenaris. Amb aquest objectiu naix la primera edició del festival Paiporta Art al Carrer.

Paiporta Art al carrer acostarà diferents propostes de teatre, dansa i música a la població paiportina el cap de setmana del 10 i 11 de juny. Una programació amb espectacles per a tots els públics que ocuparà diferents espais als carrers de Paiporta, com ara l’esplana de l’Ajuntament, els jardins de Vil·la Amparo, la plaça Xúquer o la plaça Soliera.

En paraules de la regidora de Cultura, Esther Torrijos, «L’objectiu d’aquesta nova proposta és continuar fomentant la cultura i acostant-la a paiportins i paiportines, apostant per companyies valencianes i de la comarca. Hem depositat moltes il·lusions en aquest festival i esperem que es convertisca en un festival i una trobada popular a Paiporta».

En horari de vesprada nit, Paiporta Art al Carrer arranca amb un torrent d’art urbà, en una primera edició carregada d’alegria. Divendres 10, a partir de les 22 hores, la primera trobada serà amb l’espectacle teatral de Visitants Escènica ‘Maletes de Terra’.

Dissabte, 11 de juny, la jornada començarà a les 18 hores amb la proposta familiar ‘La princesa viatgera’, de la companyia Teatre Conino Gurillo. L’espectacle de dansa ‘Roda’, de Marea Dansa, donarà continuïtat a la programació a les 19.30 hores.

Finalment, el festival tancarà la seua primera edició a la plaça Xúquer, a les 22 hores, amb la música de Sedajazz i l’espectacle ‘Original Dixiland’.