Nou material i equipament en els poliesportius municipals d’Alaquàs

L’Ajuntament d’Alaquàs ha invertit un total de 48.000 euros en nou material i equipament per als Poliesportius Municipals. L’actuació està subvencionada per la Diputació de València i corre a càrrec de la partida destinada per a l’adquisició d’equipament, material i instal·lacions esportives prevista per a 2015.

 

Les actuacions es van iniciar el passat mes de novembre amb els treballs de manteniment i millora de la gespa dels camps de futbol del Poliesportiu del Terç. Es tracta d’una pràctica que es realitza per tal de preparar els camps per a una millor qualitat de joc dels clubs esportius i que consisteix en emplenar i restaurar les zones que s’hagen pogut deteriorar per l’ús o pel transcurs del temps.

 

Respecte al Poliesportiu del Bovalar, l’Ajuntament d’Alaquàs ha adquirit nou material i equipament per a la millora de la pràctica de diversos esports. S’ha adquirit una nova elíptica i un nou step per a la sala de manteniment. La sala de ciclo indoor s’ha dotat d’un nou paviment i per a la pràctica de la gimnàstica està previst instal·lar un nou tapís amb característiques específiques per tal d’afavorir la comoditat i la qualitat en la pràctica d’aquest esport.

 

Pel que fa a les zones de bany, l’Ajuntament d’Alaquàs ha renovat els equips de control automàtic de la Piscina Municipal Coberta i ha adquirit un nou joc infantil per a la Piscina Infantil d’estiu que s’instal·larà per a la propera temporada.

 

Aquestes actuacions venen a completar el Projecte de Condicionament i Millora de les Instal·lacions Esportives del Bovalar dut a terme al llarg de l’any 2014 i que ha consistit en la reforma tant de la zona interior com de l’exterior del recinte. Unes obres que donen resposta a un compromís assumit per l’equip de govern per tal de millorar les instal·lacions esportives municipals i oferir un millor servei públic.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *