Nova edició del Godejam Graffiti, el festival d’art urbà de Godella

Una nova edició del Godejam Graffiti, el festival de cultura urbana de Godella recolzat per les regidories de Joventut i Cultura, es celebrarà el diumenge 12 de maig en el carrer Baró de Santa Bàrbara, junt a l’estació de metro.

Aquesta iniciativa compleix cinc anys -quatre des que està impulsada per l’Ajuntament- i durant este temps ha congregat en el municipi a grans noms d’aquest art urbà, que es reuneixen a Godella per plasmar el seu talent a través del graffiti en espais desaprofitats que alguns veïns o entitats cedeixen per a l’ocasió.

En esta ocasió, en la paret de la colònia de Sant Vicent tindrem graffiters no només de València i la Comunitat Valenciana, sinó també d’altres parts d’Espanya com Andalusia o Madrid: Taser, Bomba, Soez, Dime, Lechero, Lezzart, Sink, Krome2, Elrond, Keoni, Nauni, Danklabara, Mawe, Xamayo, Nels, Opeys, Senjuan, Tarin, Dean, Flug, Mugraff, 2nez, Asem i Malakkai.

A partir de les 10 h es començarà a pintar, en una jornada en que no només hi haurà graffiti. Tindrem també exhibicions de ritmes urbans com hip-hop o break-dance, i tallers per aprendre a ballar enfocats a totes les edats. Hi haurà música i DJ durant tot el dia.

La iniciativa va néixer de la mà de Chema González amb l’objectiu de descontextualitzar l’art i portar-lo al carrer per tal d’apropar-lo a la gent jove i donar visibilitat a este tipus d’expressions artístiques menys convencionals però igualment vàlides. Serà, sens dubte, una bona ocasió per trencar els nostres prejudicis respecte al concepte més tradicional de l’art.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *