Nova glorieta a Museros

La Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures de Museros ha informa’t que, a finals del mes de març, s’iniciaran les obres d’implantació de la nova glorieta a la intersecció entre l’avinguda de Barcelona, l’avinguda de les Corts Valencianes i el carrer Francesc de Vinatea.

Aquesta nova glorieta, connectarà la zona residencial de Museros amb la zona comercial, de manera que facilitarà i regularà l’accés a la zona de comerç. Així mateix, descongestionarà intensament el trànsit a l’avinguda de la Creu i millorarà les condicions de seguretat de la zona, especialment en el punt de la intervenció.

Les obres d’implantació tindran una duració aproximada de sis mesos, durant les quals l’avinguda de Barcelona experimentarà talls puntuals del trànsit rodat. Amb l’objectiu que la intervenció genere les menors molèsties possibles, l’Ajuntament de Museros comunicarà, amb suficient antelació en els diferents canals de comunicació, les actuacions previstes, els talls del trànsit i les rutes de desviament alternatives.

Aquesta obra ha estat finançada per la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures, i una part pels Fons de Cooperació de la Diputació de València. La glorieta forma part d’un projecte futur de ronda perimetral que envoltarà el poble, i que té com a objectiu millorar la circulació a l’entrada i a l’eixida del municipi, i també disminuir el trànsit de vehicles dins d’aquest.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *