Nova parada per al Mercat Municipal d’Alaquàs

El Mercat Municipal d’Alaquàs incorporarà en breu una nova parada de venda de fruites i verdures en les seues instal·lacions. L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, la Regidora de Comerç, Sandra Conde i el responsable de la nova parada, Vicente Chulia, han signat aquesta setmana el contracte per a la concessió de l’explotació de la nova parada.

Es tracta d’un nou lloc de venda de productes de proximitat que ocuparà la parada número 12 i se sumarà a l’oferta de qualitat que ja ofereix el Mercat com un exemple més d’emprenedoria i noves oportunitats laborals per a la ciutadania.

El fet que nous negocis s’interessen per estar presents en aquesta instal·lació municipal és un exemple del servei de qualitat i de proximitat que ofereix el Mercat Municipal d’Alaquàs des de fa més de 30 anys. En tots aquests anys, l’Associació de Venedores i Venedors s’ha caracteritzat per posar a disposició de les veïnes i els veïns els millors productes amb l’objectiu de fomentar el comerç local i adaptar-lo a la realitat social i econòmica a mesura que ha anat passant el temps.