Nova pista polivalent a Alaquàs

L’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, acompanyada del Regidor d’Esports, Fran Evangelista i del Regidor d’Urbanisme, Juan Antonio Oñate, ha supervisat aquest matí les obres realitzades amb motu de la construcció d’una nova pista polivalent a l’Albereda de les Autonomies. Una actuació en la que s’han invertit un total de 50.000 euros subvencionats per la Diputació de València a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles.

 

La nova pista es troba just enfront del col·legi públic Bonavista i podrà ser utilitzada com a pista polivalent per a la pràctica d’esports com el futbol sala, el bàsquet, el hàndbol i altres. Durant aquests dies està prevista la instal·lació de porteries i canastres per tal de completar l’actuació. Es tracta d’un compromís assumit pels veïns i veïnes d’aquest barri. Per tal de millorar l’accés a la pista, l’Ajuntament ha eliminat els escocells existents als arbres dels voltants de la pista i ha asfaltat a més l’accés al col·legi Bonavista.

 

Aquesta pista ve a completar la xarxa de pistes polivalents creada per l’Ajuntament d’Alaquàs als diferents barris del municipi i de la que gaudeixen ja les zones del Rollet, de Camí Vell i els polígons. Actualment s’està treballant també en la instal·lació d’una pista polivalent a la plaça de la Llibertat.

 

Aquestes actuacions formen part de les diferents obres de millora i manteniment que du a terme l’Ajuntament d’Alaquàs al llarg de l’any als diferents carrers del municipi. Al llarg d’aquest estiu, s’ha treballat en altres zones com la Plaça la Llibertat, el carrer Cervantes, la plaça Hort de Sant Josep, la Plaça del Mercat Municipal, les instal·lacions esportives i els col·legis.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *