Noves finestres i portes al col·legi públic d’Albalat dels Sorells

Durant els mesos d’estiu s’està aprofitant per a substituir portes i finestres exteriors al col·legi públic d’Albalat dels Sorells. Amb una Inversió de 130.000€ de la Diputació inclosos en el projecte «Pla Municipal de Manteniment d’Escoles», es va a millorar el tancament de l’edifici del menjador, augmentant així l’eficiència energètica i el confort de xiquetes i xiquets.
Concretament l’obra consisteix en la substitució de totes les finestres, portes exteriors i reparació de la claraboia del sostre que dóna llum al centre de l’edifici. En l’actuació s’han substituït tots els marcs i s’ha instal·lat vidres amb sistema “climalit” que aïllarà l’edifici de la temperatura exterior.

Nicolau Claramunt, alcalde de la localitat, ha comentat que l’ajuntament té el compromís d’anar invertint i fer actuacions per mantenir un col·legi amb més de 40 anys que cada dia necessita més atenció.

En eixe sentit, l’ajuntament es va adherir al Pla Edificant, i ara per ara estem a l’espera que des de Conselleria se’ns cride per avançar i determinar conjuntament quines són les actuacions que calen fer al col·legi públic «el Castell» d’Albalat dels Sorells, ha conclòs Claramunt.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *