Obert el nou aparcament públic del carrer Torrent de Paiporta

Des del consistori es continua treballant en noves alternatives d’aparcament a diverses zones del municipi per a millorar l’aparcament al nucli urbà de Paiporta

L’aparcament públic de vehicles situat al carrer Torrent, habilitat per l’Ajuntament de Paiporta a principis d’anys, ja està obert per al seu ús.

El solar municipal de 2.800 metres quadrats, amb capacitat per a 110 vehicles, funciona a ple rendiment, complementant l’aparcament a la zona pròxima a la carretera de Benetússer com a alternativa d’aparcament segur i amb amplitud.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, i el regidor d’Interior, Vicent Císcar, han visitat l’aparcament, comprovant en primera persona el trànsit de vehicles que l’utilitzen.

 «Des del consistori estem treballant en la implantació d’àrees d’aparcament dissuasòries i annexes a Paiporta, perquè les persones usuàries estacionen de forma ràpida, còmoda i segura, evitant l’excés d’emissions i el consum de combustible», ha manifestat l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat.

Per la seua part, el regidor d’Interior, Vicent Císcar, ha afirmat que els nous aparcaments que s’estan posant en marxa «mitigaran l’escassesa de places d’aparcament  pel baix índex de rotació d’aquestes, amb nous espais més amples i de fàcil accés».

Aquesta actuació forma part d’una sèrie d’aparcaments públics projectats dins del pla d’aparcaments públics dissuasius i el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Paiporta, sumant-se a altres ja creats com ara el del carrer José Capuz / Juan d’Àustria.

Des del consistori es continua treballant en noves alternatives d’aparcament a diverses zones del municipi per a millorar l’aparcament al nucli urbà de Paiporta.