Oberta la inscripció de la campanya del tren de nadal per a comerços locals de Paiporta

La Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç ha obert la inscripció per a la campanya de foment del comerç local del tren de nadal. Aquest tren recorrerà els carrers de Paiporta entre els dies 26 i 29 de desembre. Els tickets per a pujar-hi s’adquiriran en comprar en els xicotets comerços de Paiporta. Abans, els negocis s’han d’inscriure omplint el formulari disponible al web paiporta.es/trendenadal fins al 9 de desembre.
El tren de nadal és una campanya ideada per la Regidoria d’Economia per a fomentar les compres nadalenques en els negocis locals, i també per a mostrar Paiporta des d’un punt de vista diferent a grans, menuts i menudes.
«Animem a totes les botigues i comerços del poble a apuntar-se, ja que està comprovat que aquesta acció té una incidència molt positiva, especialment, entre les xiquetes i xiquets i, en conseqüència, en les mares i pares. La inscripció és gratuïta i pensem que és una bona ferramenta per a incentivar el consum en els negocis que mantenen viva l’economia paiportina, i que reverteixen els seus beneficis directament en el poble», ha afirmat la regidora d’Economia, Ocupació i Comerç, Beatriz Jiménez.
«Les grans superfícies tenen recursos quasi il·limitats per a promocionar-se, però la nostra aposta és el comerç local, el que fa poble, i destinarem tots els recursos necessaris per a fer-li costat a les persones emprenedores de Paiporta, especialment, en moments tan assenyalats com és el Nadal’, ha conclòs Jiménez.