Oltra acompanyarà Ricard Barberà en la presentació de la seua candidatura per Xirivella

La Casa de Cultura de Xirivella serà l’escenari que acollirà la presentació de la candidatura de Ricard Barberà, actual alcalde de Xirivella i cap de llista de Compromís per a les municipals de maig. En l’acte, l’acompanyarà la vicepresidenta del Consell i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, que debatrà amb Barberà sobre l’actualitat política, les perspectives de reeditar el Govern del Botànic i els problemes i projectes de futur de Xirivella. Així mateix el públic assistent podrà formular les seues preguntes als dos candidats.

L’acte, que se celebrarà dilluns 25 de febrer a les 19 h, serà presentat per Lluís Gallent, poeta, guionista i redactor, integrant del col·lectiu local de Compromís.

«En Compromís per Xirivella estem molt contents que Mónica Oltra haja pogut vindre; així, a més de transmetre-li el nostre suport, li podrem tornar a exposar els problemes que continua tenint Xirivella, especialment en matèria de transport públic i de mobilitat», explica Silvia Villena, secretària d’organització.

Per la seua banda Barberà també es mostra molt il·lusionat: «Mónica i jo tenim moltes coses que parlar: els dos ens hem responsabilitzat de l’àrea de Benestar Social i els dos hem liderat o coliderat governs plurals que han funcionat molt bé, que han aconseguit millorar la gestió dels servicis públics i, per tant, la vida de les persones. Tant el Govern del Botànic com el govern de Xirivella són el millor exemple que les forces progressistes es poden entendre, treballar juntes i governar amb eficàcia, responsabilitat i sensibilitat amb les persones que més necessiten el suport de l’administració.»

L’acte també servirà per a inaugurar la seu de Compromís per Xirivella, situada a pocs de metres de la Casa de Cultura, al carrer de Sant Antoni, 11, en ple centre històric de Xirivella.

 

 

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *