Paiporta acull la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi

L’Auditori Municipal de Paiporta va acollir la XXII Jornada de Psicologia, Educació i Municipi, organitzada pel Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Paiporta. Desenes de professionals de l’àmbit socioeducatiu de localitats valencianes assistiren a la jornada, que es va perllongar al llarg de tot el divendres.
Obriren la jornada l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el degà de la Junta de Govern del Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana i president del Consell General de Col·legis Oficials de Psicòlegs, Francisco Santolaya Ochando. El regidor d’Educació de Paiporta, Toni Torreño, va ser l’encarregat de posar el punt i final en la cloenda.

Martín va subratllar en la seua intervenció que la tasca d’aquestes professionals «és fonamental per al bon funcionament de la convivència, per a teixir complicitats entre les persones, per a promoure, en definitiva, el benestar comú de hui i, sobre tot, el de demà», donat que el seu treball està basat en la infància, l’adolescència i la joventut. «A major atenció als serveis que presteu, millor convivència, més benestar, més protecció i més justícia social», va ressumir Martín.

El degà del Col·legi Oficial, per la seua banda, va incidir en la visió «integral i integradora» sobre la societat que permet el treball dels gabinets psicopedagógics que porten a terme professionals de la psicologia i l’educació. Aquesta visió útil per a la societat «és producte del treball a prop de la ciutadania», i que es va traslladar en les ponències i taules redones d’aquesta jornada.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *