Paiporta celebra la VIII Fira Comercial

Aquest divendres ha començat a Paiporta la huitena edició de la Fira Comercial, la gran festa del comerç local. Un total de 21 negocis i quatre associacions conformen la fira, que se situa per segon any consecutiu a la Plaça Cervantes, enfront del Mercat Municipal, que estarà obert durant tot l’esdeveniment.
La Fira Comercial s’ha inaugurat aquest divendres amb presència de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar. També han assistit representants polítics de les localitats veïnes de Paiporta i el president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, Carlos Fernández Bielsa.

La Regidoria d’Ocupació i Comerç, promotora de l’esdeveniment junt a l’Associació Local de Comerciants de Paiporta, ha configurat amb la col·laboració de diferents comerços un complet programa d’activitats, entre les que destaquen els concerts de les dos bandes de música del poble, així com del grup Pool Jazz. Aquest divendres ha sigut el torn de la Big Band de la Unió Musical. Aquest dissabte, a les 20.00 hores, actuarà Pool Jazz, mentre que el diumenge, a les 12.30 hores, tocarà la Banda Primitiva de Paiporta.

A més de la música, hi ha tallers gratuïts de tot tipus, des d’esports fins a salut, art o fotografia.
La Fira Comercial de Paiporta romandrà oberta fins a aquest diumenge a les 15.00 hores. Per a complementar l’oferta, s’ha instal·lat també un Mercat Medieval, al Carrer Doctor Cajal, molt pròxim al mercat municipal i la Plaça Cervantes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *