Paiporta celebra un càsting de gossos que protagonitzen la nova campanya de recollida d’excrements

L’Ajuntament de Paiporta celebra aquest dimarts un càsting de gossos en què es busquen protagonistes canins per a la nova campanya de conscienciació sobre la recollida d’excrements. Totes aquelles persones interessades en què la seua gossa o gos aparega en els cartells de la campanya podran acudir de 12.00 a 15.00 hores i de 16.00 a 18.00 hores a l’esplanada de l’Ajuntament, on es realitzaran les fotografies. Més endavant, un jurat triarà les imatges que formaran part de la campanya.

El consistori paiportí portarà endavant una sèrie de mesures per a combatre la costum de deixar en parcs i carrers els excrements dels gossos, que causa molèsties a veïnes i veïns, així com nombroses queixes de banda de la ciutadania en general. A més de la impressió de cartells, es repartiran a cada domicili de la localitat fullets informatius i de conscienciació, i es distribuiran kits gratuïts de recollida d’excrements. Aquestos kits també es podran retirar a la seu de l’empresa pública ESPAI, al Carrer Convent número 43.

Al mateix temps, s’incrementarà la vigilància de banda de la Policia Local en les zones habituals de passeig dels gossos i s’imposaran les sancions pertinents, s’instal•laran noves papereres especials per a dipositar els excrements, i es reforçarà la senyalització amb cartells informatius de les zones on no es pot accedir amb les mascotes.

L’Ajuntament de Paiporta recorda a tota la població que els propietaris i conductors d’animals han d’adoptar mesures per a no embrutar amb excrements les vies o espais públics, i per evitar les miccions en les façanes d’edificis i mobiliari urbà. Així mateix, estan obligats a recollir les deposicions immediatament, de forma higiènicament acceptable i netejar, si fos necessari, la part de la vida, espai públic o mobiliari urbà que haguera resultat afectat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *