Paiporta col.laborarà amb l’associació Bona Gent

L’Ajuntament de Paiporta i l’associació Bona Gent han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual el consistori col·laborarà en la inserció laboral de persones amb discapacitat. A la signatura de l’acord, celebrada recentment, van acudir l’alcaldessa de la localitat, Isabel Martín, el regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, i la presidenta d’aquesta associació, Encarnación Ros.

El conveni permetrà “establir línies de treball conjuntes per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i per a la seua reinserció sociolaboral”, segons es plasma en el document. Des de la regidoria d’Ocupació i Comerç s’articularan les “mesures necessàries per a generar ocupació dins del municipi per a les persones amb discapacitat que viuen en ell”, es visitarà i mantindrà “comunicació permanent amb les empreses que sol•liciten informació o assessorament durant tot el procés”, i s’establiran línies de treball conjunt entre els serveis d’inserció laboral de l’Ajuntament de Paiporta i els de Bona Gent, que també gestionaran de manera conjunta ofertes d’ocupació i es derivaran candidats idonis per a cobrir llocs d’ocupació demandats.

A més, ambdues entitats s’obrin les portes mútuament a participar en seminaris, conferències, congressos, jornades, cursos o accions de divulgació per a la sensibilització de la ciutadania i del teixit professional sobre la responsabilitat de tots i totes en la integració plena de les persones amb discapacitat en la societat.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *