Paiporta comença a pagar les 2.353 sol·licituts del programa Xarxa Llibres

Des d’aquest dijous, l’Ajuntament de Paiporta està fent efectiu el seu tram d’ajuda del programa de gratuïtat de llibres de text Xarxa de Llibres, conegut popularment com #XarxaLlibres. Gràcies a aquest programa, les famílies rebran, al finalitzar el curs, fins a 200 euros per xiqueta o xiquet per a fer front a les despeses de llibres de text.

En el moment actual s’està començant a pagar el primer tram, de fins a 100 euros. Els altres 100 es transferiran a la tornada dels llibres a cada centre educatiu, a partir del mes de juny.

L’ajuntament és l’administració que ha portat a terme tot el procés de recollida de sol•licituds, que en el cas de Paiporta han arribat a les 2.353 aprovades. El consistori invertirà en aquest programa quasi 90.000 euros, que se sumaran a aportacions iguals de la Diputació de València i la Generalitat.

El programa Xarxa de Llibres ha sigut una iniciativa de la Generalitat per a garantir que cap xiqueta o xiquet es queden sense llibres de text i puga accedir a l’educació pública universal en igualtat de condicions. El sistema permetrà que es cree un banc de llibres, una roda de material gratuït que passarà d’un curs a altre.

Comentarios: 0

Tu email no será publicado. Los campos requeridos estan marcados con *