Paiporta continua amb la campanya de conscienciació sobre la recollida d’excrements

L’Ajuntament de Paiporta continua amb la campanya per conscienciar a la població de la necessitat de recollir els excrements de les mascotes de la via pública, i per contribuir i facilitar aquesta tasca de banda de la població. Per això, a partir d’aquesta setmana s’estan repartint 11.000 tríptics en què s’adverteix de la importància d’aquest gest de civisme, així com de la perillositat d’abandonar les restes en el carrer per la possible propagació de malalties. També s’avisa de les possibles sancions a les que s’exposa qui no complisca amb la seua obligació de deixar neta la via pública.
L’objectiu de la regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat és que cada casa de Paiporta tinga informació detallada, i a cadascuna d’elles arribarà el tríptic amb la informació. A més, s’enganxaran un centenar de cartells en punts estratègics de la localitat. Però també es vol ajudar a la població a que reculla les deixalles i, amb aquest objectiu, es repartiran un total de 10.000 bosses menudes de fem i 500 caixes per a transportar-les amb facilitat i comoditat mentres es passegen als gossos i gosses.
Tant les bosses de recollida com les caixes per a transportar-les de forma cómoda, lligades a la corretja del gos, es poden recollir a la seu de l’empresa pública ESPAI, al Carrer Convent 43, prèvia presentació del certificat sanitari de la mascota.
Totes aquestes accions s’emmarquen dins de la campanya per la conscienciació de la recollida d’excrements canins, un problema que causa nombroses queixes del veïnat. En aquesta mateixa línia, s’han millorat les condicions del parc caní de la zona de Villa Amparo amb una tanca més alta, i es va organitzar a finals de l’any passat un càsting de mascotes per posar imatge als cartells i tríptics que es reparteixen ara.
Després d’aquestes accions n’arribaran més, com són la instal·lació de papereres especials per a excrements en zones on la gent sol passejar els gossos, la millora en la senyalització de parcs on no poden entrar les mascotes, i la intensificació de la vigilància de banda de la Policia Local de Paiporta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *