Paiporta crea una plaça de Treballador Social i una altra de Tècnic Informàtic

Aquesta setmana s’ha celebrat el primer plenari ordinari de la legislatura amb Isabel Martín, alcaldessa de Compromís, al capdavant de l’Ajuntament de Paiporta, on s’ha proposat, per part de l’equip de govern, la creació d’una plaça de Treballador Social per a atendre, entre altres coses, les necessitats de les famílies afectades per la crisi, necessitats que actualment no es cobreixen per mancança de personal.

A més, una de les grans apostes del nou govern municipal és la transparència i la participació ciutadana. L’Ajuntament presenta un dèficit important de personal informàtic amb la qual  cosa és impossible complir amb la normativa de transparència i modernització, motiu pel qual s’ha aprovat la creació d’una nova plaça de Tècnic Informàtic. Al mateix ple s’ha fet efectiva l’amortització d’una plaça de protocol per tal d’aconseguir els recursos necessaris.

El govern de Paiporta deixa clar, en aquest primer plenari ordinari, que les seues prioritats són les persones que pateixen els efectes de la crisi i estan en una situació d’emergència social, i la transparència, per a que tot el món puga estar informat de com es gestionen els diners i els recursos públics.

El PP no ha votat a favor  d’aquestes iniciatives seguint amb la línia de la seua etapa prèvia de govern, en la qual avantposaven els interessos partidistes per damunt dels de les persones del poble.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *