Paiporta donarà suport al transport i recepció d’aliments per a Càritas i Creu Roja

La Mesa de Cooperació Social de Paiporta comença a prendre mesures concretes, i la primera d’elles, serà l’estudi d’un conveni amb Càritas i Creu Roja a Paiporta amb l’objectiu de donar el suport, la col•laboració i els recursos necessaris per al transport i recepció de les entregues periòdiques del Banc d’Aliments a d’aquestes entitats benèfic-assistencials.

La Mesa, constituïda a finals de 2015 per la regidoria de Cooperació Social i Voluntariat, té com a objectiu coordinar els esforços d’aquestes entitats i l’Ajuntament de Paiporta per a donar un millor servei a les persones necessitades. La decisió de portar endavant aquest conveni, que es preveu signar en breu, es va prendre en la recent reunió de la Mesa de Cooperació Social, a proposta de la regidora de l’àrea, Isabel Martínez.

En la Mesa, les entitats també van exposar els recursos que tenen per a aquest nou exercici amb la finalitat d’unir el seu treball amb el de l’atenció i protecció de les persones més vulnerables que es realitza des de l’Ajuntament.

A la dinàmica de col·laboració entre el consistori i el tercer sector es buscarà “la confluència de treball a nivell local sobre les famílies amb independència de la porta d’entrada d’una persona en situació d’emergència”, tal i com afirmava el cap de l’àrea de Benestar Social. D’aquesta manera, es coordinaran les ajudes de Creu Roja, Càritas i Ajuntament per a garantir que totes les famílies tinguen cobertes les necessitats bàsiques i al temps evitar duplicitats.

Donada la voluntat i el treball per les persones d’aquesta Mesa, la necessitat d’assistència social serà coberta aprofitant els recursos de cadascuna de les parts integrants de la mateixa amb l’objectiu final de que “cap família de Paiporta es quede sense menjar, llum, aigua o cobertura de vivenda”, ha afirmat la regidora Isabel Martínez.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *