Paiporta elaborarà el seu Plan d’Igualtat Municipal amb l’ajuda de la Diputació de València

La regidora de Benestar Social i Igualtat de Paiporta, Maria Isabel Albalat, juntament amb el primer tinent d’Alcalde i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, es van reunir recentment amb la Diputada delegada d’Igualtat per transmetre-li l’aposta clara de l’equip de govern per la Igualtat.

Isabel García va explicar les línies de subvencions previstes a Diputació en esta matèria. La institució provincial atorgarà subvencions per elaborar els Plans d’Igualtat Municipals. Paiporta optarà a estes ajudes i impulsarà la creació d’un lloc de treball de tècnic o tècnica d’Igualtat.

Des de la Diputació se considera prioritari reforçar les polítiques socials amb la creació de l’àrea d’Igualtat, des d’on se vol impulsar i reactivar les polítiques relatives a aquesta àrea a nivell municipal. Entre les accions formatives que han portat endavant, al novembre passat van organitzar un Curs de Formació per lluitar contra la Violència de Gènere, dirigit a personal tècnic i polític dels ajuntaments de l’Horta Sud, on l’Ajuntament de Paiporta va participar amb l’assistència de la regidora de Benestar Social i Igualtat i una tècnica de l’àrea.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *