Paiporta estrena el seu festival d’art al carrer amb una gran acollida

Paiporta ha acollit aquest cap de setmana una nova proposta cultural que ha omplit les places, jardins i espais més significatius de la localitat de música, dansa i teatre amb la primera edició del festival Paiporta Art al Carrer

La nova proposta de la Regidoria de Cultura ha acostat en aquesta primera edició l’expressió artística a les places Xúquer i Soliera, els jardins de Vil·la Amparo i l’esplanada de l’Ajuntament, amb propostes per a tots els públics.

L’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, acompanyada de membres de l’equip de govern local assistien a alguna de les actuacions programades al festival, que es va perllongar fins a la mitja nit de dissabte.

La regidora de Cultura, Esther Torrijos, recordava l’esperit d’aquest festival, “una proposta per a connectar a paiportins i paiportines amb l’art en la seua vessant més ampla, arribant a un públic de totes les edats”.

Obria el festival en la nit de divendres la proposta de Visitants Escènica ‘Maletes de Terra’, que narra en veu de dona el pas de la nostra història, connectant-la amb l’actualitat. Dissabte de vesprada Paiporta Art al carrer continuava amb una proposta familiar, el teatre de marionetes de la companyia Teatre Conino Gurillo  ‘La princesa viatgera’. Seguidament, era el torn de Marea Dansa amb l’espectacle de dansa ‘Roda’, una revisió de la dansa popular valenciana que connectava al públic paiportí amb les seues arrels. El festival tancava la seua primera edició amb la música jazz de Sedajazz i l’espectacle ‘Original Dixiland’.