Paiporta inaugura l’exposició ‘Valencianes per la igualtat’ amb un concert de Só de Bassi

El mercat municipal de Paiporta acull l’exposició ‘Valencianes per la igualtat’, formada per sis escultures obra de l’artista fallera valenciana Pilar Luna, que contenen missatges per la igualtat de gènere.

La mostra, promoguda per les Regidoria d’Igaltat, i d’Economia, Ocupació i Comerç, s’ha inaugurat aquest cap de setmana en un acte festiu i musical que va comptar amb l’animació de Só de Bassi.

A la inauguració varen assistir la regidora d’Igualtat de Paiporta, Esther Coronado, la d’Economia, Ocupació i Comerç, Olga Sandrós, i altres regidores i regidors de l’equip de govern.

‘Valencianes per la igualtat’ és una iniciativa de Caixa Popular amb la col·laboració de les institucions per a difondre la lluita feminista i per la igualtat de drets. Ha visitat ja diferents localitats del País Valencià, i es podrà vore a Paiporta fins al pròxim 19 de maig, dins del propi mercat municipal.

L’exposició consisteix en sis escultures espectacularment acolorides, realitzades amb els materials amb els quals s’esculpeixen generalment les falles, de més de dos metres d’alçada i entre 100 i 150 quilos de pes.