Paiporta millora els accesos als seus polígons industrials des de la carretera de Benetússer

L’Ajuntament de Paiporta acaba de començar les obres de construcció d’una nova rotonda a la Carretera de Benetússer. L’actuació té com a objectius primordials millorar els accessos als polígons industrials de La Pasqualeta i L’Alqueria de Mina, tant des de Benetússer com des de Paiporta, així com solventar el problema existent de connectivitat entre els dos conjunts fabrils.

Es tracta d’una actuació necessària atenent a la seguretat vial i tenint en compte el trànsit continu de vehicles pesats per aquesta zona. A més, és una antiga demanda dels empresaris i empresàries dels polígons que se’n beneficiaran de l’actuació.

L’obra convertirà en un encreuament amb rotonda la intersecció entre la Carretera de Benetússer, l’Avinguda Alqueria de Mina i el Carrer Sèquia de Mestalla. Amb la seua finalització, els vehicles que es dirigisquen de Paiporta al polígon La Pasqualeta no hauran de desplaçar-se a la rotonda de la CV400 per a realitzar la maniobra.

De la mateixa manera, els vehicles que arriben des de Benetússer i hagen de girar al Polígon Alqueria de Mina podran fer-ho per la rotonda i no hauran de realitzar un perillós gir a l’esquerra en una via mol transitada, tant per camions com per vehicles de tot tipus, al tractar-se d’una de les principals eixides de Paiporta.
Les obres s’han iniciat aquesta setmana i el termini d’execució marcat és de tres mesos. El pressupost d’adjudicació és de 80.344,00€ IVA inclòs, i l’empresa adjudicatària és OCS Siete Aguas. L’actuació forma part del pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València de l’any 2017.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *