‘Paiporta Opina’ visita la plaça Xúquer

‘Paiporta Opina’, la campanya de Participació Ciutadana que acosta l’Ajuntament als carrers de la localitat, ha visitat la plaça Xúquer.

Veïnat d’aquest barri ha visitat al llarg de la vesprada de divendres la carpa de ‘Paiporta Opina’ per a compartir amb l’alcaldessa, Maribel Albalat; la regidora de Participació Ciutadana; Esther Torrijos, i membres de l’equip de govern les seues inquietuds i propostes de millora per a Paiporta.

En aquesta nova trobada amb la ciutadania han tingut un protagonisme especial els xiquets i xiquetes paiportines, que han compartit amb personal tècnic de l’àrea, a través de dibuixos, la seua visió de Paiporta i les seues peticions per al seu barri.

‘Paiporta Opina’ és una ambiciosa campanya de Participació Ciutadana que té per objectiu escoltar a la població paiportina en un exercici de govern obert i escolta activa, al mateix temps que s’acosta l’administració local a la ciutadania i es coneix l’opinió de la gent.

La carpa de ‘Paiporta Opina’ continuarà visitant places i barris de Paiporta a partir de 2022. Tota la informació sobre aquesta campanya, així com pròximes cites, es pot consultar a paiporta.es/paiportaopina