Paiporta posa en marxa un nou servei d’assessoria sobre sexualitat i afectivitat

L’Ajuntament de Paiporta ha posat en marxa des d’aquesta setmana un nou servei d’assessoria sobre sexualitat i afectivitat per a joves i famílies. Aquest servei, que serà atés per personal de l’àrea de Benestar Social format en sexologia i psicologia, estarà a disposició de la ciutadania tots els dimarts, entre les 15.30 i les 19.30 hores, i per a fer-lo servir s’haurà de demanar cita prèvia a través de l’adreça de correu electrònic asexoriapaiporta@gmail.com.
El servei és totalment gratuït i prestarà ajuda sobre qualsevol aspecte relacionat amb la sexualitat i l’afectivitat a persones de totes les edats. També està obert per a aclarir dubtes sobre salut sexual, identitat i orientació, prevenció d’embarassos no desitjats, relacions de parella, malalties, gelosia, ruptures o situacions difícils de les parelles, entre d’altres.
El servei d’assessoria sobre sexualitat i afectivitat està també obert a casos que es puguen derivar des dels centres educatius del poble que, de fet, ja han traslladat algunes consultes per a que l’alumnat puga beneficiar-se d’aquest servei d’orientació i assessorament.
L’objectiu de la Regidoria de Benestar Social és que es puguen construir relacions de parella saludables i sense cap tipus de comportament masclista, però també aconsellar sobre salut sexual i emocional.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *