Paiporta programa un mes d’abril replet de cursos per a aturats

El Centre de Formació de Paiporta ofereix a partir d’aquest mes d’abril diferents cursos i tallers enfocats a millorar l’ocupabilitat i la qualificació de les persones que busquen treball. Aquestes accions formatives es perllongaran durant tot l’any 2016 i toquen un ampli ventall de possibilitats que van des de l’alfabetització informàtica al curs de manipulador o manipuladora d’aliments.
Les temàtiques dels cursos s’han triat després d’estudiar i detectar les necessitats formatives i de qualificació de les persones desocupades de Paiporta. Amb els títols, les capacitats i qualificacions obtingudes, s’espera que es puguen integrar d’una manera més efectiva en el món laboral i puguen trobar una feina.
Entre els cursos i tallers, n’hi ha que estan subvencionats al 100%, i altres sols ho estan en part i la persona interessada ha d’abonar una quantitat per assistir-hi. Els cursos oferits seran de carretoner, amb obtenció del certificat que permet treballar en aquestes funcions; de manipulador d’aliments, indispensable en el sector de l’hostaleria; de preparador de comandes per radiofreqüència o ‘picking’; d’alfabetització informàtica enfocada a la recerca d’ocupació, i de maneig de terminal de punt de venda (TPV).
Els cursos i tallers començaran a l’abril, amb els de carretoner i manipulador d’aliments, i en maig se sumaran els de ‘picking’ i alfabetització informàtica. En juny es portarà a terme el del terminal de punt de venda. El Centre de Formació informarà puntualment sobre les dates d’inscripció per a cadascuna de les activitats a través de la pàgina de Facebook i la web de l’Ajuntament de Paiporta. A més, totes aquelles persones interessades poden telefonar al 963972474 per obtenir informació adicional.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *