Paiporta reforça els serveis de neteja durant les falles

La regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta ha reforçat els serveis de neteja amb motiu de les Falles. En concret, durant 15 dies s’han contractat els serveis d’una agranadora mecànica amb el doble de capacitat i potència que les que solen utilitzar-se a la localitat. A més, el consistori ha procedit a la neteja del Barranc de Xiva, on es disparen les mascletaes i el castell de la Nit del Foc.

La nova agranadora contractada cobrirà el servei que era impossible realitzar amb l’equipament heretat de l’anterior equip de govern. “Quan vàrem entrar a governar, l’empresa pública ESPAI comptava amb dues agranadores que passaven més temps en reparació que als carrers. Donaven tants problemes que els operaris que les manipulaven eixien a treballar amb graneres i cabassos, ja que les avaries eren contínues”, ha explicat el regidor d’Urbanisme, Pep Val.

Una vegada observada aquesta situació, la regidoria va decidir posar-li solució amb màquines més potents. Actualment Paiporta fa servir regularment una agranadora en règim de lloguer, i en el proper consell d’administració d’ESPAI, s’estudiarà la possibilitat de contractar dues màquines pel mateix mètode, i durant els pròxims tres anys. Pel moment, amb la màquina extra contractada per estos 15 dies s’espera fer front a la major necessitats d’aquestos dies de festa.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *