Paiporta renova la seua col·laboració amb la Xarxa Participa de la Fundació Horta Sud

La Fundació Horta Sud i l’Ajuntament de Paiporta han renovat el seu compromís per a fomentar la participació i enfortir l’associacionisme en la localitat i en la comarca, mitjançant Xarxa Participa. El conveni té una dotació econòmica de 4.000 €.

Amb aquest conveni de col·laboració l’Ajuntament de Paiporta consolida la seua presència i la de les associacions del municipi en Xarxa Participa, la xarxa de treball col·laboratiu que la Fundació Horta Sud dinamitza en la comarca, per a assessorar, formar i fer acompanyament al teixit associatiu.

D’aquesta manera la Fundació Horta Sud intensifica la seua presència a Paiporta, recolzant la tasca de l’Ajuntament per a impulsar la participació ciutadana i l’associacionisme en la localitat. Per tal d’aconseguir-ho, al llarg de l’any es programen accions formatives i d’assessoria individualitzada a les associacions que ajuden les entitats locals a millorar la seua gestió i la seua representativitat.

El president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez, destaca “la satisfacció de que un ajuntament com el de Paiporta s’integre en Xarxa Participa per a disposar de més recursos i connexions entre les institucions i el teixit associatiu de la comarca”.

Xarxa Participa és una experiència única en la Comunitat Valenciana, en la qual treballem de manera col·laborativa per a compartir informació, metodologies de treball, programes i coneixement, amb l’objectiu de multiplicar resultats reduint recursos. Formen part de Xarxa Participa els municipis d’Aldaia, Alaquàs, Alfafar, Manises, Mislata, Quart de Poblet, Picanya, Picassent, Torrent, i Xirivella.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *