Paiporta renova voreres i xarxes d’aigua potable en carrers del Barri Sant Ramon i Picanyer

La Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Paiporta ha iniciat les obres de remodelació de voreres a diferents trams dels carrers Sant Joaquim i Sant Ramon. Les actuacions en el cas del Carrer Sant Joaquim es porten a terme per tal d’eixamplar la zona de pas de persones i adaptar-la a la normativa vigent, especialment en el que es refereix accessibilitat. També es renovarà en aquesta via la xarxa d’aigua potable, tant la canalització general com les connexions domiciliàries. La renovació de la xarxa d’aigua també es portarà a terme al Carrer Sant Ramon.
Entre la remodelació de voreres i la renovació de la xarxa, l’actuació sobre el Carrer Sant Joaquim tindrà un cost de 92.025,78 euros, IVA inclòs. Les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable al Carrer Sant Ramon es dividiran en dos trams: El que va de Sant Joan de Ribera a Doctor Marañón tindrà un cost de 130.900,17 euros amb IVA, mentre que el de San Joan de Ribera a Sant Eduard suposarà una inversió de 149.017,12 euros, també amb IVA. El total de l’actuación serà de 371.943,07 euros.
Aquestes quantitats estan incloses en el pressupost per a Inversions Financerament Sostenibles de 2017, i també en el Fons d’Inversió d’Aigües Potables 2018.
La millora de les voreres d’aquest barri fou una de les peticions més reiterades que es registraren en algunes de les Trobades amb l’Alcaldessa i l’equip de govern, les reunions per barris celebrades al llarg de tot l’any passat. De fet, el Barri Sant Ramon i Picanyer, al qual pertanyen aquests carrers, compta amb un alt percentatge de veïnat format per persones majors, que necessiten unes voreres amples i accessibles per a poder desplaçar-se.
Les obres varen començar a finals de maig i es perllongaran fins a principis d’agost. Al Carrer Sant Joaquim s’espera que l’actuació haja finalitzat a principis de juliol, mentre que el primer tram de Sant Ramon, entre Sant Joan de Ribera i Sant Eduard, estarà acabat a finals d’aquest mes de juny, i el segon tram, de Sant Joan de Ribera a Doctor Marañón, s’iniciarà a principis de juliol i acabarà a principis d’agost.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *