Paiporta sorteja els sis primers carrets de la compra amb vals de 40 euros

La regidoria d’Ocupació i Comerç de l’Ajuntament de Paiporta ha sortejat aquest dilluns els sis primers carrets de la compra de la campanya ‘Queda’t de compres al Mercat’, ideada des d’aquesta àrea per a promoure les compres al mercat. Cada carret sortejat inclou un val de 40 euros per a gastar en comerços del propi mercat.

Al llarg de les pròximes setmanes, la regidoria sortejarà un total de 25 carrets entre la clientela del mercat. Cada carret tindrà un premi addicional de 40 euros. Per a participar en els sortejos, tan sols cal omplir un imprès amb les dades personals i dipositar-lo en alguna de les dues urnes que s’han habilitat al mercat.

Cada dilluns a partir d’aquest i fins al 29 de febrer es portarà a terme el sorteig entre totes i tots els participants dels sis carrets i els vals de 40 euros.

La campanya s’ha iniciat per estimular les compres al Mercat Municipal, instal•lat en un edifici prefabricat mentre s’habiliten les obres en l’antic emplaçament. Les gestions de l’equip de govern de Paiporta han obert la possibilitat de que el nou edifici estiga operatiu en les pròximes setmanes, després d’una llarga espera, tant de les venedores i venedors com dels consumidors.

De fet, la setmana passada es va portar a terme una reunió informativa oberta a tota la ciutadania per a explicar al veïnat quina era la situació de l’obra i les possibilitat d’obertura que hi havien, a la que varen acudir desenes de persones i diferents membres de l’equip de govern de Paiporta.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *