Paiporta tanca la VI edició de Món de Contes a flor de pel

La sisena edició del festival de narració oral ha posat punt final amb el còctel replet d’erotisme, humor i plaer de les històries d’Isabela Méndez

El festival de Narració oral Paiporta Món de Contes tancava el passat divendres dia 12 la seua sisena edició amb les històries i contes repletes d’erotisme, humor i plaer de la contacontes veneçolana Isabela Méndez.

En una edició dedicada a França com a país convidat, on la figura de la dona contadora d’històries ha tingut un paper rellevant com a tema transversal, l’encarregada de posar punt final a Paiporta Món de Contes enguany ha sigut precisament una dona narradora.

La Biblioteca Pública María Moliner Ruíz de Paiporta acollia aquesta clausura que ha comptat amb la presència de representants de l’equip de govern i del director del festival, Susu Benítez, convocant a una audiència nombrosa i a alguns i algunes de les artistes convidades.  

Així mateix, l’exposició de Pàmpol Teatre ‘Pioneras’, que s’ha pogut visitar al llarg de la setmana del festival, també ha estat dedicada a la figura de dones transgressores, que canviaren la història d’alguna manera als seus camps de treball.

El festival ha tornat a presentar el seu format tradicional, amb contes per a totes les edats que s’han pogut viure en directe. En total s’ha pogut gaudir de 18 espectacles per a totes les edats, a més de les sessions per a escolars i, com a novetat, per a instituts i l’alumnat del Centre de Formació de Persones Adultes.