Paiporta torna a celebrar Tots Sants dins de la nova normalitat

Els equips de treball municipal i de l’empresa pública ESPAI han estat treballant els darrers dies per condicionar els dos cementeris municipals seguint les directives i normativa marcades per la Conselleria de Sanitat

Paiporta es prepara per  a la celebració del dia de Tots Sants dins d’una nova normalitat que permetrà relaxar les restriccions quant a visites i aforament respecte a l’any passat, encara que sense abandonar els protocols de seguretat sanitària.

La Regidoria d’Interior, a través dels equips de treball municipal i de l’empresa pública ESPAI, ha estat treballant al llarg dels darrers dies en el dispositiu i protocols d’acollida de la població paiportina als dos cementeris municipals, així com en el seu condicionament.

Segons ha explicat el regidor d’Interior, Vicent Císcar, «el protocol que aplicarem enguany segueix les instruccions de Conselleria de Sanitat i se sembla molt al de l’any passat. A més, la previsió que tenim, coincidint amb el cap de setmana, és que la població repartisca les seues visites entre dissabte, diumenge i dilluns, el que afavorirà que no es produïsquen grans concentracions de gent».

Entre les mesures que contempla aquest protocol s’inclou la senyalització del cementeri en un gran cartell en l’entrada de cadascú dels dos recintes, l’ús d’una porta per a l’entrada i una altra per a l’eixida, recorreguts marcats dins del mateix cementeri, senyalització de la distància de seguretat interpersonal d’1,5 metres, així com sistemes de desinfecció de mans i control d’aforament.

Així doncs, la població paiportina podrà realitzar durant els pròxims dies les seues visites al cementeri Nou i el cementeri Vell de manera segura i amb les màximes garanties sanitàries i de protecció.