Paiporta treballa per a obrir el nou Mercat Municipal en les pròximes setmanes

L’equip de govern de Paiporta agilitza els tràmits per a que el nou Mercat Municipal puga obrir les seues portes en les pròximes setmanes. Així ho van comunicar membres de l’equip al veïnat en una reunió informativa celebrada aquest dimecres al saló de plens de l’ajuntament. La reunió va comptar amb la presència de desenes de persones, interessades en l’estat d’una obra que en breu entrarà en ús, al mateix temps que els carrers adjacents.

L’obra del nou mercat ha patit múltiples retards atribuïbles, en part, a entrebancs administratius provocats per defectes en el projecte inicial, i a una mala planificació del Pla Especial de Suport a la Inversió Productiva en Municipis de la Comunitat Valenciana, el conegut com ‘Pla Confiança’.

Així, un projecte que es va iniciar en 2009, no va veure començar les obres definitives fins a març de 2014 a causa de diferents inconvenients, entre els quals es trobaren l’entrada en concurs de creditors de la primera empresa adjudicatària, i retards en les obres sol·licitades per l’anterior equip de govern per a poder celebrar actes festius que han motivat que s’haja doblat el temps estimat per a posar l’equipament en marxa.

Finalment, en 2014 es va prometre que la inauguració es produiria un any després, però la mateixa no arribarà fins a aquest 2016. L’errada més greu del projecte inicial fou l’absència d’un centre de transformació per a abastir la instal·lació de la línia de mitja tensió necessària per al funcionament d’ascensors, refrigeració o càmeres frigorífiques.

La inauguració del nou Mercat és una notícia molt esperada pel veïnat de Paiporta. Especialment pels comerciants, que ocupen unes instal·lacions provisionals molt precàries que han provocat un descens en les vendes i en la comoditat, tant dels compradors com dels venedors.

La reunió informativa d’aquest dimecres es va celebrar a iniciativa de la regidoria de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, i va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Isabel Martín, les i els regidors d’Ocupació i Comerç, Cultura, Joventut i Esports, i Benestar Social.

L’equip de govern de Paiporta reproduirà aquestes trobades amb la ciutadania en el futur per a tractar obertament temes que provoquen inquietud i sobre els quals hi ha dubtes.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *