Participació ciutadana a Massamagrell per a triar el disseny del nou Camí a la Mar

La Diputació de València continua avançant en el projecte de Camins a la mar. Un projecte que consisteix en fer itinariaris no motoritzats que connecten de forma segura les poblacions de la comarca amb les platges.

Els municipis Massalfassar, Albuixech, la Pobla Farnals, Rafelbunyol, Massamagrell, Albalat dels Sorells, Musseros, Meliana i Emperador comptaran amb nous o millorats camins per arribar a les platges.
Camins que uniran poblacions unes amb les altres i que després enllaçaran amb el mar a través de 4 trajectes situats a Massalfassar, Massamagrell, la Pobla Farnals i Vial de Servei CV-32. A aquests camins s’uniran més endavant el accessos de Rafelbunyol (CV-300) – El Puig – Platja, i l’Anell Verd Metropolità de Meliana.

L’accés a la platja per Massamagrell es farà per la carretera que uneix el municipi amb la costa, discorre per l’horta fins arribar al pas inferior de la V-21.

L’Ajuntament de Massamagrell ha iniciat una consulta ciutadana per conèixer la opinió dels seus veïns respecte al projecte. La connexió entre Massamagrell i la platja seria per la carretera local de Massamagrell a la costa. La longitud es de 2,96Km i les opcions son:

Construcció d’un itinerari ciclo-peatonal segregat mantenint els dos sentits de circulació

Conversió a sentit únic i aprofitar l’espai guany at per a implantar infraestructura ciclo-peatonal

Mantenir dos sentits de circulació amb actuacions de calmat de trànsit i construir dos voreres

Mantenir dos sentits i construir infraestructura cicloviaria (un carril bidireccional)

Mantenir els dos sentits de circulació i crear una plataforma compartida bici – vianants de com a mínim 3 metres d’ample

Els veïns poden votar fins demà a través del web de participació ciutadana. Hui a més l’Ajuntament de Massamagrell ha posat un estand al mercat per donar a conèixer als veïns les diferents opcions de camí a la platja.

Per altra banda, la millora del túnel per baix de la V-21 i/o la possible implantació d’una passarel·la de vianants són elements tècnics que s’aniran analitzant, en paral·lel, amb les administracions públiques competents.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *