Paterna apostarà pel Turisme industrial per a promocionar les empreses

L’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha afirmat que “anem a apostar pel Turisme industrial per a promocionar les nostres empreses”. D’aquesta forma s’ha pronunciat després de reunir-se amb el president del Parc Empresarial Tàctica, Leopoldo Moltó, en una trobada celebrada al despatx d’Alcaldia en la qual s’han abordat futures estratègies que es desenvoluparan en aquest polígon industrial.

El primer edil ha explicat que els tècnics de l’Ajuntament de Paterna estan treballant ja en un pla estratègic perquè “els qui visiten la localitat puguen també realitzar un recorregut per les empreses més importants, coneixent de primera mà companyies que estan apostant per la productivitat, la competitivitat, i recolzant la recerca i la innovació”. En aquest sentit, Sagredo ha remarcat que “els nostres 5 polígons industrials sumen ja més de 2.800 empreses i reuneixen diàriament a més de 75.000 treballadors i treballadores”.

Juan Antonio Sagredo ha anunciat, a més, que signarà convenis de col·laboració amb els 5 polígons industrials de Paterna, i iniciarà una ronda de reunions com la de hui per a conèixer les propostes, inquietuds i necessitats dels empresaris de Paterna.

Tàctica es troba en permanent creixement, aconseguint ja un nombre superior a les 75 empreses en el seu sòl. Durant la trobada, que l’Alcalde ha calificat de “molt positiva”, s’ha acordat establir un contacte permanent perquè la comunicació entre l’Ajuntament i Tàctica siga més pròxima i fluida.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *