Paterna celebra la nit de Halloween amb activitats per a totes les edats

L’Ajuntament de Paterna, a través de la regidoria de Joventut, es prepara per a acollir les activitats organitzades amb motiu de la nit de Halloween.

Tal com ha explicat el regidor de Joventut, José Manuel Mora “cada any la festa d’Halloween compta amb una major participació dels veïns i veïnes, i per açò hem ampliat l’oferta d’activitats per a arribar a més grups d’edat”.

En este sentit, els menors de 16 anys podran gaudir de la gran festa infantil que tindrà lloc a la vesprada en la plaça del Poble i en la qual els més xicotets podran gaudir d’activitats i música.

Juntament amb tallers de manualitats i pintacares, els menors podran divertir-se en el passatge del terror infantil que s’instal·larà en la plaça i retratar-se en un photocall gegant com els protagonistes de mítiques pel·lícules de por.

A més, de les 18 a les 2 hores, el mercat municipal acollirà un passatge del terror organitzat per la Casa de la Joventut. Desenes de figurants caracteritzats com a personatges de terror participaren per a recrear un món fantasmagòric en les instal·lacions del mercat.

La música també serà protagonista durant la nit amb els concerts organitzats per la Casa de la Joventut. El conegut raper Skone, el Dj Brian Van Andel, i el duo de música electrònica The Tripletz actuaran en el Parc Central posant el punt i final a la nit d’Halloween.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *