Paterna comença a pagar esta setmana les ajudes de Xarxa Llibres

L’Ajuntament de Paterna, a través de l’Àrea d’Educació, comença aquesta setmana a pagar l’ajuda de Xarxa Llibres a aquelles famílies paterneras que es van adherir a aquest programa de gratuïtat de llibres de text el passat mes de desembre.

En total, seran 5.800 alumnes i alumnes de Primària, Secundària i FB Bàsica dels 26 centres públics i concertats de Paterna el que, en les pròximes setmanes, aniran rebent aquesta subvenció per a compensar el desemborsament econòmic que implica la compra de llibres de text.

Amb l’objectiu de pagar aquesta ajuda i mantenir publicats en la web municipal els llistats provisionals de beneficiaris del pagament durant els 10 dies hàbils que marca la llei, el consistori paternero ha establit 3 períodes de pagament. Un primer pagament que es durà a terme aquesta mateixa setmana i en la qual s’abonaran 1.300 sol·licituds. Una segona fase que tindrà lloc la setmana que ve i en la qual s’atendrà el pagament d’altres 2.000 sol·licituds i una última fase la següent setmana en la qual s’abonarà l’ajuda a les 2.500 sol·licituds restants.

El propòsit de l’Ajuntament de Paterna és que les 5.800 sol·licituds estiguen abonades íntegrament la primera setmana de març. Per a poder assegurar aquest pagament, l’Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo va destinar el mes passat 550.384,40 euros del romanent de 2015 al pressupost de 2016 per al programa Xarxa Llibres, la iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana i la Diputació de València juntament amb els consistoris per a subvencionar a les famílies, amb fins a 200 euros, la compra de llibres de text i materials curriculars del curs escolar 2015-2016.

Comentarios: 0

Su dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *